Echte oplossingen
voor uw bedrijf.

Advies

Wij kunnen adviseren over uitbreiding en onderhoud op IT gebied. Denk bijvoorbeeld aan een digitaal onderdeel van uw nieuwe product of het optimaliseren van uw website voor meer leads.

Bouwen

Wij kunnen u ook helpen met het opzetten van uw IT-vraagstukken. Denk hierbij aan het maken van een nieuwe applicatie of het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Beheer

Beheer wordt nog wel eens over het hoofd gezien in veel organisaties. Wij zorgen voor de laatste veiligheidsupdates en kunnen problemen oplossen als iets onverhoopt toch ineens niet meer werkt.

Duidelijke taal, dat is wel zo fijn.
Maatwerk
Wij deinzen niet terug van een beetje maatwerk. Non-standaard systemen zijn voor ons geen enkel probleem.
Geen half werk
Iedereen haat half afgemaakte projecten, bij ons ben je zeker van een topresultaat.
Veilig
Bij al onze producten staat veiligheid voorop. Ook achter de schermen gebeurt veel werk om problemen te voorkomen.
Turn-key
Wij helpen met het opzetten en instellen van uw software. Zo kan je zeker zijn van een goed-werkend resultaat.
Controle
Jij weet het beste wat je bedrijf nodig heeft. Wij zijn zeer flexibel in elke opdracht.
Deadlines
Je wilt geen maanden wachten op een resultaat, wij spreken duidelijke deadlines af en halen ze.

Focus daarop, waar jij
het beste in bent.

Je hebt een goedlopend bedrijf. Je klanten zijn tevreden en je kan zonder problemen blijven groeien, toch? Maar dan gaat de website ineens stuk, je server crashed of er is een belangrijke beveiligingsupdate die niet automatisch gebeurt. Veel bedrijven herkennen dit maarja, dat is IT. Jij wil gewoon op je bedrijf focussen, toch? Daarvoor zijn de oplossingen van Ferox IT. Geef het beheer uit handen en houd je bezig waar je goed in bent. Een superbedrijf onderhouden.

work
work

Beheer van Ferox

Je hebt toch al een IT beheerder? Waarom dan toch Ferox inschakelen? Het is eigenlijk vrij simpel: Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhouden en opzetten van bedrijfssystemen. Wij zijn open, dus geen verstopte kosten of onnodig ingeplande uren en zijn bovendien voordeliger dan veel andere partijen waar veel geld verdwijnt in de bureacratie. Problemen? Stuur een appje of bel ons en dan krijg je gewoon een echt mens aan de lijn, zoals het hoort.

Het Ferox Paneel

Bij onze goedkope Managed hosting zit een paneel gemaakt voor gebruiksvriendelijkheid. Maar toch zit het bomvol met features!

Functies

Nieuwe aanvragen

Statistieken

Medegebruikers

Kennisbank

Backup beheer

Updates checken

Clien Paneel

Reviews

De klanttevredenheid is altijd prioriteit nummer één.
En dat laten we graag zien!

Review 1

ze helpen je heel goed, ze geven goed advies. ze leggen alles heel erg goed uit. en wat ik ook fijn vind is dat de chat functie geen bot is:). samengevat: helemaal TOP :)

Review 2

Top service! Net een bot aangeschaft, heb alle nodige uitleg direct gekregen! Goede service staat zeker en vast bovenop. Ferox IT is echt een aanrader!

Review 3

ze helpen je heel goed, ze geven goed advies. ze leggen alles heel erg goed uit. en wat ik ook fijn vind is dat de chat functie geen bot is:). samengevat: helemaal TOP :)

FeroxIT logo

Nederland

FeroxIT.nl

KVK: 77052048

BTW: NL003154515B77

Diensten

VPS Hosting Jitsi Hosting Webhosting Oplossingen

Tools

YAML config tester Subnet cheatsheet
Alle prijzen zijn excl 21% btw.